Hoe kan jij de stress verminderen?

last van stress

Stress ondermijnt jouw geluk; dat is een feit. Zo nu en dan stress hebben, is onvermijdelijk, maar een constante stroom aan stress is geestelijk en lichamelijk (erg) zwaar.

Het doel van dit artikel is jou helpen om met situaties om … Ik wil meer weten >>>

Twijfel je over jezelf?

Aan jezelf twijfelen

Twijfelen aan jezelf is een heel naar gevoel. Of dit nou werkgerelateerd is, privé of beiden. Het laat je piekeren en neemt geestelijk veel tijd in beslag. Sterker nog zelfs op vakantie kan deze twijfel blijven hangen.

Kortom zelftwijfel zit … Ik wil meer weten >>>

Last van perfectionisme?

perfectionisme is niet vol te houden

Perfectionisme zit jouw geluk erg in de weg. Perfectionisme zorgt voor ontevredenheid en dat je erg zelfkritisch bent. Wat is er nodig zodat jij minder perfectionistisch wordt?

Waar bestaat perfectionisme uit?

Perfectionisme is niet zomaar een dingetje waar je last … Ik wil meer weten >>>

Hoe kan je de controle loslaten?

hoe kan je makllijker loslaten

De constante behoefte om zoveel mogelijk onder controle te hebben, maakt je uiteindelijk niet gelukkiger. Want je merkt dat dit helemaal niet werkt. Als het wel zou werken, zou je namelijk dit artikel niet lezen. Bijdehand, maar waar…

Waar zit

Ik wil meer weten >>>

Hoe kan je positief denken?

Van negatief naar positief

De voordelen van positief denken weet je waarschijnlijk al, maar wat is er nodig zodat jij vaker de positieve kant van een situatie ziet in de plaats van de negatieve kant?

Wat is er nodig voor positief denken?

“Focus je … Ik wil meer weten >>>

Hoe kan ik zorgeloos ontspannen?

leren ontspannen

Ontspannen is een vaardigheid. Natuurlijk kan je een weekendje weggaan of een vakantie boeken, maar dat is geen garantie voor ontspanning als jij een vol hoofd blijft houden. Als jij zorgen hebt en die overal mee naartoe neemt dan zal … Ik wil meer weten >>>