Verandering is lastig. Maar wanneer je tegen een probleem aanloopt, is dat het ook. Dit platform is er op gericht, om problemen beter te begrijpen en te ontdekken welke oplossing bij je past.

JOUW KLIK is er op gericht om te bepalen wat je anders wil en dan te vinden wat nodig is voor een blijvende verandering.

De artikelen op deze site zijn zo geschreven dat het proces van jou probleem is stukjes wordt geknipt. Op deze manier krijg je een beter beeld van wat er gaande is en wat er bij jou knelt.

Bekijk het van 360 graden

Dit platform biedt geen 100 tips om…

Vaak is er geen specifieke tip die je helpt, als je het ergens erg moeilijk mee hebt. Het begint door de situatie anders te zien en te ervaren. Daarom zijn de artikelen zo geschreven dat je vanuit een bepaalde lens naar het probleem kijkt.

Nu is dit niet dé waarheid, want een lens is een versimpeling van de wereld. En door meerdere lenzen te gebruiken krijg je een 360 graden beeld.

Het helpt jou om het probleem te begrijpen en te zien. Dat is de benadering die je moet gebruiken. En niet als de enige waarheid.

Deel twee is het vinden van JOUW KLIK.

Wat draait jouw situatie om?

Dit kan een gedachten, gevoel, situatie of handeling zijn die je doet.

Door je aan te melden bij het (gratis) premium gedeelte van het platform, kan je op onderzoek gaan wát voor jou het meest effectieve middel om die eerste dominosteen om te duwen, die voor een positieve blijvende verandering zorgt.

Dit verschilt namelijk per persoon.